Prva operacija skidanja dioptrije Excimer laserom u Splitu

Prva operacija skidanja dioptrije Excimer laserom u Splitu

Prve operacije skidanja dioptrije Excimer laserom nove generacije obavljene su tijekom vikenda u Splitu, čime je Dalmacija dobila zdravstvenu uslugu koja je dosad od pacijenata iziskivala putovanje u klinike udaljene stotine kilometara.

Tim poliklinike Medić, Jukić laserskom je metodom skinuo dioptriju prvim pacijentima koju su prije toga prošli seriju pregleda kojima je utvrđeno da su povoljni kandidati na ovakve zahvate koji će ih riješiti naočala.

“Najpovoljnija grupa za ovakve zahvate su ljudi od dvadeset do pedeset ili šezdeset godina, ali prvo se moraju napraviti svi potrebni testovi, jer u prvom planu imamo sigurnost pacijenta i kvalitetu zdravstvene usluge”, dodao je dr. Aleksej Medić.
Novinarima je u nedjelju ujutro predstavljena i posebno opremljena operacijska dvorana, osigurana anti-bakterijskim panelima izrađenima u nanotehnologiji.

portal dubrovački vjesnik

OSTALE OBJAVE

Naručite se za pregled

Za sva pitanja i konzultacije medicinski tim poliklinike i djelatnici stoje Vam na raspolaganju putem telefona 021 343 049 i 091 343 0491 te e-mail adrese ocna.poliklinika@gmail.com

Naručivanje za preglede
Scroll to Top