Obavijest o radu Očne poliklinike Medić Jukić

Kvalitetna usluga i maksimalna sigurnost naših pacijenata i osoblja, oduvijek su nam na prvom mjestu. U teškim vremenima kolektivne i pojedinačne borbe protiv COVID-19 uveli smo nove, strože protokole prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ Zagreb.

strucni tim zajednicka fotografija ocna poliklinika medic jukic 01

Prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite te uz poštivanje svih zaštitnih protokola 04.05.2020. vraćamo se na staro radno vrijeme očne poliklinike:

svaki radni dan od 08.00 do 20.00 sati i subote po dogovoru

Naša poliklinika radi prema napucima Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, uz poštivanje pravila i uputa koje svakodnevno pratimo kako bi maksimalno osigurali sigurnost i zdravlje svih nas. Prema preporukama dužni smo provjeriti Vašu epidemiološku situaciju. Stoga Vas molimo da iskreno odgovarate na sve upite u cilju Vaše i naše sigurnosti te sigurnosti Vaših najbližih.

Pregledi će biti organizirani u većim razmacima tako da nema gužve u čekaonici. To može dovesti do dužeg čekanja termina za pregled pa Vas molimo za strpljenje. Sigurnost i solidarnost prije svega! 

Budimo strpljivi, odgovorni i socijalno osjetljivi!

Molimo Vas da se najranije dan prije dolaska na dogovoreni termin u našu polikliniku telefonski čujete s našim medicinskim osobljem.

Po dolasku u polikliniku naše osoblje će vam dati daljnje upute radi poštivanja propisanih mjera i učiniti sve potrebno za pružanje sigurnost svih nas tijekom vaše posjete.

 

Za Vašu sigurnost PRIMJENJUJEMO DODATNE PROPISANE PROTOKOLE zaštite od infekcije COVID-19: 

 1. Primamo pacijente koji imaju prethodno telefonski dogovoren termin.
 2. Pacijent je dužan doći na vrijeme u zakazani termin.
 3. Molimo pacijente da pričekaju izvan prostorija poliklinike ako dođu prerano u odnosu na zakazani termin.
 4. Prije ulaska u čekaonicu pacijent je obvezan dezinficirati ruke dezinfekcijskim sredstvom pričvršćenim kod ulaznih vrata poliklinike.
 5. U čekaonici u istom trenutku mogu biti najviše dvije osobe.
 6. Molimo punoljetne osobe da dođu bez pratnje, a maloljetnike da dođu u pratnji samo jednog roditelja koji će pričekati izvan poliklinike.
 7. Preporučamo nošenje zaštitne maske u čekaonici.
 8. Radikalno smo smanjili vrijeme boravka, odnosno čekanja u čekaonici.
 9. Pojačano smo se posvetiti uzimanju anamneze kojom su obuhvaćeni i epidemiološki elementi s fokusom na COVID-19.
 10. Obvezno je mjerenje tjelesne temperature beskontaktnim toplomjerom, prije pregleda.
 11. Osoblje obvezno nosi radnu i zaštitnu odjeću.
 12. Prakticiramo redovitu i pojačanu dezinfekciju osoblja, prostorija, svih radnih površina i opreme klasičnim metodama koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
 13. Dezinficiramo vrata i kvake unutar poliklinike nekoliko puta tijekom dana.
 14. Dezinficiramo zrak u prostorijama nakon svakog pacijenta, prozračivanjem i dezinfekcijskim aerosolom.
 15. Svima onima koji pripadaju rizičnim skupinama pacijenata, podložnih komplikacijama od infekcija (stariji, bolesni i imunodeficijentni), predlažemo da odgode naručivanje, osim u slučaju nužne potrebe.

 

Za sva pitanja i konzultacije medicinski tim poliklinike i djelatnici stoje Vam na raspolaganju putem telefona 021 343 049 i 091 343 0491 te e-mail adrese ocna.poliklinika@gmail.com navedene u kontaktu.

Molimo Vas da NE ZAKAZUJETE termin pregleda:

🖐 ako ste u posljednjih 15 dana boravili u inozemstvu
🖐 ako u svom kućanstvu imate osobu u samoizolaciji
🖐 ako ste bili u kontaktu s osobom koja ima COVID-19 virus
🖐 ako u svom kućanstvu imate osobu iz rizičnih skupina (starije osobe, kronični bolesnici, astmatičari)
🖐 ako imate bilo koji simptom koji može upućivati na virus (kašalj, temperatura, otežano disanje, grlobolja, glavobolja, malaksalost)

Budimo zdravi i odgovorni jedni prema drugima!

 

OFTALMOLOŠKE USLUGE

Naručite se za pregled

Za sva pitanja i konzultacije medicinski tim poliklinike i djelatnici stoje Vam na raspolaganju putem telefona 021 343 049 i 091 343 0491 te e-mail adrese ocna.poliklinika@gmail.com

Naručivanje za preglede
Scroll to Top