O NAMA

Odlike našeg tima su dugogodišnje kliničko iskustvo, kvaliteta i stručnost. Specijalizirani smo za očne operacije i liječenje svih očnih bolesti.

Očna poliklinika Medić, Jukić nalazi se u centru Splita i prostire se na više od 500 m².

Nudimo kompletnu oftalmološku uslugu – oftalmološke preglede, kompletne dijagnostičke usluge, lasersko skidanje dioptrije, operaciju mrene, operaciju vitrektomije, operaciju koratokonusa, kao i plastične i estetske operacije.

U svom radu koristimo isključivo najsuvremeniju opremu i dijagnostiku pomoću kojih naš stručan i iskusan tim ostvaruje iznimnu preciznost i kvalitetu u radu.
Prvi smo u regiji po broju obavljenih zahvata, a upravo nas zadovoljstvo naših pacijenata motivira na daljnje usavršavanje u radu uz stalno poboljšanje kvalitete i stručnosti.

Posjetite nas i rado ćemo Vam pomoći!

Radno vrijeme

PON – PET

8.00 – 20.00

SUBOTA

po dogovoru

dnevna bolnica ocna poliklinika medic jukic 02

Nudimo i uslugu liječenja u obliku dnevne bolnice koja Vam omogućuje da u svega nekoliko sati obavite sve što je potrebno za postavljanje dijagnoze, obavljanje zahvata ili pak poslijeoperacijski oporavak.

dijagnostika ocna poliklinika medic jukic

Posjedujemo uređaje koji nas smještaju među najbolje opremljene oftalmološke klinike u regiji, te svojim pacijentima osiguravamo brzu, pouzdanu i preciznu dijagnostiku koja je nužna za uspješno liječenje.

VIŠE….

operacijske dvorane ocna poliklinika medic jukic

Ponosni smo i na operacijsku dvoranu s LAMINAR-FLOW sustavom pomoću kojeg u dvoranu dolazi sterilni i klimatizirani zrak koji povećava sigurnost operativnog zahvata i smanjuje mogućnost poslijeoperacijskih komplikacija.

VIŠE….

Prvi smo u regiji po broju obavljenih zahvata, a upravo nas zadovoljstvo naših pacijenata motivira na dalje usavršavanje u radu uz stalno poboljšanje kvalitete i stručnosti.

naše reference

Mirela Brekalo Popović

Sigurnost mi je unijela činjenica što je priprema za operaciju oba oka bila kvalitetna, pa nema nikakve bojazni. Sam operativni zahvat laserske korekcije vida traje petnaestak sekundi po oku, no dobra priprema i prethodni pregled čine vas sigurnim. Rezultat je poslije jasno ”vidljiv”

Karmen Sunčana Lovrić

Popularna glumica Karmen Sunčana Lovrić, nakon izvršene laserske korekcije vida: ”ahhah odlično! hvala hvala hvala Vam, hvala cijeloj ekipi iz poliklinike, najbolji ste!!!”

Luka Vetma

Imao sam dioptriju -2.75 i asigmatizam. Pokušao sam nositi leće, ali mi ih oko jednostavno nije prihvaćalo pa sam bio ”osuđen” na nošenje naočala. Smetale su mi u radu, prilikom odlaska na more, trčanje… Nakon nekoliko pregleda i razgovora s osobljem poliklinike, odlučio sam se za operaciju. Već nakon 2 dana od operacije moj vid je bio perfektan. Svaka preporuka zbog visoke razine profesionalnosti te dobre usluge i cijene. Sad vidim savršeno, kao nikad prije!

Ana Lelas

Jedan savjet za sve koji se boje skinuti dioptriju: Samo slušat dr. Medića i ništa drugo! Kod njega ste u najboljim rukama! Prošlo je 5 mj od skidanja dioptrije – presretna sam! HVALA sestri Aniti i dr. Mediću

Zrinka Buljan

Ovim putem željela bih se zahvaliti stručnim i ljubaznom timu u Splitu posebno Dr Mediću. Ta toplina i osjećaj ugodnosti ne može se opisati, treba se doživjeti. Svima preporučam !!! Veselim se sljedećem pregledu.

Marijana Đaković Ex Božić

Vrhunska usluga i ljubazno osoblje. Sve pohvale…

Marina Vulić

Laserski skinila dioptriju, prezadovoljna …Hvala

KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE SVOJ PREGLED

Naručite se za pregled

Za sva pitanja i konzultacije medicinski tim poliklinike i djelatnici stoje Vam na raspolaganju putem telefona 021 343 049 i 091 343 0491 te e-mail adrese ocna.poliklinika@gmail.com

Naručivanje za preglede
Scroll to Top