Božić 2021 Poliklinika Medić Jukić - Očna poliklinika Medić Jukić

Božićna lista Očne Poliklinike Medić Jukić

Vrijeme Božića, vrijeme je darivanja!

Upravo zato što cijenimo svakog od Vas i povjerenje koje nam darujete tokom cijele godine, odlučili smo Vas u ovo Božićno vrijeme darivati. Sve navedene usluge s popusta, s naše Božićne liste želja možete koristiti sve do 1. veljače 2022. godine, jer Vaše nam je zadovoljstvo uvijek na 1. mjestu i pohvala našim uslugama nama je najvažnija za naše dugoročno i uspješno poslovanje.

Uđimo u Novu godinu sretni, nasmijani i zahvalni.

Božićna lista Poliklinike Medić Jukić

Botulinum toksin (vistabel/bocouture)

50 ij. 1200 kn

Vistabel je odličan proizvod, visoko pročišćeni toksin, koji će pomoći u privremenom brisanju ili reduciranju vodoravnih bora čela, okomitih bora koje nastaju mrštenjem i onih u kutovima očiju. Ne izaziva osjećaj ukočenosti, ne može vam naškoditi, a vašem licu može dati sjaj kakvog zaslužuje.

Darujemo vam 50 ij. za 1.200,00 HRK

Silhouette soft nitiBožić 2021 Poliklinika Medić Jukić 01 - Očna poliklinika Medić Jukić

Riječ je o odličnom neoperativnom liftingu nitima, revolucionarnoj metodi zatezanja kože lica i vrata za samo 30 minuta. Tehnika koja bi po svemu sudeći mogla biti dobra alternativa klasičnog face liftinga i po rezultatima i po vremenu izvođenja, a svakako i po financijskom aspektu.

Naše božićne Silhouette soft niti darujemo s 25% popusta!

Hijaluronski fileri

Hijaluronski dermalni fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica.

Svoju popularnost mogu zahvaliti kompatibilnosti i biološkoj razgradnji u koži, jednostavnosti primjene i neznatnoj bolnosti prilikom apliciranja.

Hijaluronskim dermalnim filerima najčešće se popunjavanju već formirane bore s ciljem pomlađivanja, a također se mogu koristiti i kao prevencija nastanka bora.

Darujemo vam 1 ml umjesto za 2.500,00 sada za 2.000,00 HRK

Fileri Ellanse

Osvježite svoju ljepotu stimulacijom vlastitoga prirodnog kolagena. Zahvaljujući svojim jedinstvenim svojstvima, Ellansé™ ne samo da korigira bore i nabore, već i stimulira Vaš vlastiti kolagen i tako doista djeluje na osnovne uzroke starenja lica, a njegovi postupni i dugotrajni učinci daju Vam prirodan i mladolik izgled.

ELLANSÉ™ je idealan tretman i za žene i za muškarce svih dobi.

Ellanse S darujemo vam s popustom i umjesto 2.400,00 pronađite ga na božićnoj listi za 2.000,00 HRK dok Ellanse M umjesto za 3.000,00 sada možete dobiti za 2.500,00 HRK

Blefaroplastika

Svakodnevnica, godine, stresan i užurban život – sve to ostavlja trag na koži našeg lica. Trajni crni podočnjaci kao i višak kože iznad i ispod očiju mogu i te kako narušiti vaš cjelokupan estetski izgled. Također, višak kože iznad ili ispod očiju te napuhane očne vjeđe znaju biti i genetski uvjetovani. Božić 2021 Poliklinika Medić Jukić 05 - Očna poliklinika Medić Jukić

Blefaroplastika ili korekcija očnih kapaka je estetski zahvat koji uklanja ili prenosi višak kože i tkiva oko očnih kapaka. Riječ je o jednostavnom zahvatu koji se može izvesti u više tehnika i traje jedan do dva sata, ovisno o tome radi li se zahvat donjih, gornjih ili obje vjeđe.

Blefaroplastika gornjih vjeđa na božićnoj listi je 6.000,00 umjesto 7.000,00 HRK

Blefaroplastika donjih vjeđa je umjesto 8.000,00 sada 7.000,00 HRK

Možda se Vi osobno ne smatrate kandidatom na našoj božićnoj listi, ali smo uvjereni da poznajete barem jednu, Vama dragu osobu, koju ovakav dar može itekako razveseliti!

OSTALE OBJAVE

Naručite se za pregled

Za sva pitanja i konzultacije medicinski tim poliklinike i djelatnici stoje Vam na raspolaganju putem telefona 021 343 049 i 091 343 0491 te e-mail adrese ocna.poliklinika@gmail.com

Scroll to Top
Malcare WordPress Security